VerwijsHulp010, de cruciale coördinatieschakel voor zowel acute als reguliere kortdurende opnamevragen namens zorgorganisaties aangesloten bij ConForte, maakt goede vooruitgang in het optimaliseren van haar diensten. Actief in de regio Rotterdam en omliggende gebieden hanteert VerwijsHulp010 het leidende principe om de Juiste Zorg op de Juiste Plek en in het Juiste Tempo te bieden.

Sinds juni 2023 werkt VerwijsHulp010 actief aan het verbeteren en uitbreiden van haar coördinatierol door de inrichting en processen te professionaliseren. In nauwe samenwerking met nabijgelegen ziekenhuizen en huisartsen streeft VerwijsHulp010 ernaar haar cruciale coördinerende functie te optimaliseren.

Belangrijke initiatieven omvatten het gebruik van de applicatie Point, met lopende inspanningen om een naadloze integratie met Zorgdomein te realiseren. Deze integratie zorgt ervoor dat verwijzingen vanuit Zorgdomein moeiteloos kunnen worden ontvangen en verwerkt binnen het Point-systeem. Andere essentiële aandachtsgebieden voor professionalisering zijn governance, samenwerkingsovereenkomsten, vorming van een toegewijd team, optimalisatie van processen, ICT-herinrichting, verbetering van de website en de ontwikkeling van coördinatie van thuiszorgaanvragen.

De ontwikkelingsfase is al in volle gang, waarbij VerwijsHulp010 actief werkt aan alle genoemde aspecten. Een toegewijd projectteam en verschillende werkgroepen zijn opgericht, zodat een allesomvattende aanpak van verbetering wordt gegarandeerd. Reguliere updates en feedback worden verzameld via interacties met de klankbordgroep ouderen Genero en de klankbordgroep netwerk.

Voor eventuele vragen over de organisatie van VerwijsHulp010, neem gerust contact op met onze managers:

– Irma Jeremiasse: 0622849571

– Anita Kokje: 0613480659

Ontdek meer over VerwijsHulp010 op [www.verwijshulp010.nl](www.verwijshulp010.nl). ? #VerwijsHulp010 #Zorgcoördinatie #OptimalisatieTraject #VerbeteringZorg #RegioRotterdam