We staan aan het begin van een opwindende fase in onze transitieagenda. De kernteams zijn gestart en staan in de startblokken om concrete stappen te zetten. Hier werpen we alvast een blik op wat je kunt verwachten in de komende nieuwsbrieven, waarin we dieper ingaan op de dynamische wereld van onze projecten.

Programmaleiders aan het roer

Elk kernteam heeft een programmaleider en samen met de Transitiemanager en de kernteams bepalen zij de koers, de prioriteiten en de projecten waarmee wij onze doelen en het resultaat gaan bereiken.

  • Kernteam Thuis tenzij: Anneloes Vlasblom
  • Kernteam Digitaal Tenzij: Titiaan Zwart
  • Kernteam Zelf Tenzii: Laura Dammeier
  • Prioriteiten stellen voor impact

Prioriteiten vormen de ruggengraat van onze acties. Welke aspecten hebben de hoogste impact? Wat moet als eerste worden aangepakt? We nemen je mee in het proces van het stellen van prioriteiten en laten zien hoe deze keuzes onze projecten zullen sturen.

De ontrafeling van Projectopdrachten

Achter elk project schuilt een gedetailleerde opdracht. We laten het licht schijnen op de specifieke doelen, verwachtingen en mijlpalen die in elke projectopdracht zullen worden vastgelegd. Dit geeft je een helder beeld van wat we willen bereiken en hoe we dat gaan doen.

Verbinding met andere Conforte-partijen

De vijf organisaties die deel uitmaken van de kernteams vertegenwoordigen niet alleen zichzelf, maar ook de andere leden van Conforte. De overige leden van Conforte worden aangemoedigd om actief mee te denken over de vormgeving, inhoud, thema’s en projecten van de beweging. Ze hebben ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onderliggende projecten.